Nieuw: stel je eigen bank samen bij Woononline!

Ken je dat? Je ziet een prachtige bank en hij zit heerlijk, maar hij heeft niet de juiste opstelling of je vind de kleur niet zo mooi. Dit hoeft geen probleem meer te zijn want bij Woononline stel je nu, geheel naar eigen wens, je bank samen. Hoe gaat dit in zijn werk? En wat zijn de voordelen? Dat lees je in deze blog!

De opstelling

In onze showroom staat een "voorbeeld" bank van een bepaald model, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties waar je uit kunt kiezen! In zo’n geval wordt het een maatwerk bank en zal deze speciaal voor jou geproduceerd worden. Voorheen kon je alleen in de winkel een maatwerk bank bestellen, maar sinds begin 2022 kun je op je gemak dit zelf online in onze webshop doen! Benieuwd welke banken je zelf kunt samen stellen? Klik dan hier. De grootte van jouw bank en dus de opstelling is afhankelijk van de woonkamer waarin hij geplaatst zal worden. Benut de ruimte van je woonkamer echt optimaal met een zelf samengestelde bank! Van rechte bankstellen tot hoekbanken en zelf u-vormige banken. Wat past het beste in jouw woonkamer? Ook leuk, van sommige banken kun je een hocker- of fauteuil variant bestellen. Zo creëer je rust en balans in je woonkamer. Zeker als je geen ruimte hebt voor een brede hoekbank kan een bijpassende hocker de oplossing zijn.

De kleur

De opstelling van je bank is belangrijk maar de kleur is dat net zo. Welke kleur past het beste bij jouw woonstijl? Wil je een warme basis neerzetten en dit met kleurrijke woonaccessoires aanvullen, dan kun je het beste kiezen voor een basic kleur zoals beige, taupe of grijs. Wil je dat jouw bank een echte eyecatcher in huis wordt, dan is een mooie okergele, indigo, donkergroene- of terracotta kleur wel wat voor jou. Nog een tip van ons, laat de kleur van bank wel op meerdere plekken in huis terugkomen. Dit geeft je woning balans en rust. Ook zul je zien dat de bank dan meer bij de rest van je interieur gaat horen. 

Elementenbank 

Sommige banken die je naar eigen wens kunt samenstellen zijn zoals wij dat noemen “elementenbanken”. Dit betekent dat de bank bestaat uit diverse, losse onderdelen. Neem bijvoorbeeld onze Platani bank, die heeft wel 21 losse elementen. Door deze elementen met elkaar te combineren, kun je zelf een uniek model samenstellen. Het leuke van een elementenbank is dat je eens in de zoveel tijd de opstelling zou kunnen veranderen. De mogelijkheden met een elementenbank zijn eindeloos! De Platani bank op de foto hieronder bestaat bijvoorbeeld uit een 1,5-zits met arm links + een 1,5-zits met arm rechts.

Hoe werkt het?

Je hebt jouw favoriete bank gevonden en wil hem nu graag zelfstandig en volledig naar eigen wens samenstellen, maar hoe doe je dat precies? We adviseren je eerst goed te kijken naar welke vorm de bank moet hebben en de ruimte op te meten waar de bank komt te staan. Als je dit hebt gedaan ben je klaar om te gaan bestellen. Ga naar de bank in onze webshop. Rechts in beeld zie je het menu met alle opties. Kies hier je opstelling en kleur door heel simpel gewoon een optie aan te vinken. Tip van ons, kijk voor je verder gaat goed naar de afmetingen die bij de opties staan en lees de beschrijving nog even door zodat je geen belangrijke informatie over het hoofd ziet. Wil je graag toch nog even komen proefzitten of alle opties bespreken met één van onze enthousiaste medewerkers? Kom dan langs in onze showroom

De banken van Woononline die je zelf kunt samenstellen zijn:

Bescherm je bank 

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bank goed beschermt is. Ook hier kan Woononline je bij helpen. Door bij de aankoop van je nieuwe bank een Iproteqt spray set aan te schaffen, ben je 5 jaar verzekerd van een goede bescherming en een professionele service aan huis. Je ontvangt een speciale Iproteqt verzorgingsset waarmee je zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel kunt beschermen en reinigen. Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie? Is het een vlek die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste 5 jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden 5 jaar lang kosteloos en snel verwijderd. Wil je meer informatie? Klik dan hier!