Binnenkijken met Woononline

Wooninspiratie doe je eigenlijk het beste op als je bij andere mensen kunt binnenkijken. Maar dat is natuurlijk niet gebruikelijk. Je zult niet snel bij een willekeurig huis aanbellen en vragen of je even mag kijken hoe het interieur eruit ziet. Gelukkig hebben we daar bij Woononline een leuke oplossing voor. Via ons kun je binnenkijken bij mensen thuis. Wij geven je de inspiratie en jij hoeft alleen maar te genieten van de leuke ideeën die je voorbij ziet komen.

Binnenkijken in het verbouwde huis van Bart en Lois in Alkmaar.

Bart en Lois hebben het afgelopen jaar hun huis volledig verbouwd. Een mooi huis midden in de stad met hoge plafonds en glas en lood deuren. Zij slaagde bij Woononline met veel meubels.  ➤ Lees hier meer.

Binnenkijken in een fris interieur vol met de laatste trends.

Afgelopen jaar heeft dit knusse huis een verbouwing ondergaan. Ook het interieur is volledig vernieuwd! Er is een heerlijke balans gecreëerd en veel gebruik gemaakt van het merk: HKliving.  
➤ Lees hier meer.

Neem een kijkje in het stoere kantoorpand van: Van der Flier BV. 

Samen met een Woononline stylist, is Van der Flier BV de inrichting van hun kantoorpand gaan aanpakken. Door hun wensen aan te geven zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen.  ➤ Lees het hier.

Binnenkijken in de stijlvolle kamers van Slot Hotel Schagen.

Stijlvol overnachten op een unieke locatie. Geniet bij Slot Hotel Schagen van een heerlijk verblijf in de kamers met de woonitems van Woononline!  ➤ Bekijk het hier.

Binnenkijken in de HKliving hotelkamers van Zoomers Castricum. 

Het hotel beschikt over huiselijke kamers voor jong en oud. Loop zo het strand op en geniet van de frisse lucht. In alle kamer is het volledige interieur verzorgt door het merk HKliving➤ Lees hier meer.

Neem een kijkje in een terracotta woonstijl!

 

Binnenkijken bij de terracotta woning van Marjolein Bakker. Na de verbouwing van haar huis koos ze voor een nieuwe look met de meubels van Woononline.  ➤ Lees hier meer.

 

 

 

Wooninspiratie voor iedere interieurstijl

Als je kunt binnenkijken in woonkamers, krijg je een goed beeld over hoe de meubels die je in de webshop hebt gezien, in de woonkamer tot hun recht komen. Dat maakt het nog gemakkelijker om een keuze te maken. Doe eenvoudig interieur inspiratie op door te kijken hoe andere mensen hun woonkamer ingericht hebben. Let bijvoorbeeld op de stijl die ze hebben en bedenk of je deze woonstijl ook in je eigen huiskamer zou willen hebben. De mooie kleuren, de combinaties van meubels en de gebruikte materialen laten ook de inrichting van jouw nieuwe woonkamer helemaal tot leven komen.

Van starterswoning tot kindvriendelijke inrichting

Sta je op het punt een nieuw huis te betrekken? Als het je eerste woning is, kan dat net zo spannend zijn als wanneer je groter gaat wonen vanwege gezinsuitbreiding. In beide situaties is het prettig als je wat ideeën kunt opdoen om je huis zo gezellig mogelijk in te richten. Door binnen te kijken bij andere mensen thuis, krijg je niet alleen inspiratie, je ziet ook oplossingen voor een ruimtelijke inrichting. Dit door gebruik te maken van een bepaald soort meubels. Of je bent helemaal weg van een kleur op de muur, die heel goed combineert met de houtsoort van een wandkast die je op het oog hebt.

Voor iedere woonwens is er een interieur

Door bij andere mensen binnen te kijken, krijg je een goed beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. En het leuke is dat je het alleen maar hoeft toe te passen op je eigen woonkamer. Die mooie hoekbank van het ene interieur, combineer je met de stijlvolle eettafel van het andere. De sfeer die je daarmee voor ogen hebt, kun je vervolgens helemaal naar je eigen smaak verder invullen met bijvoorbeeld bijpassende verlichting en woondecoraties in dezelfde stijl.

Kijk met ons mee en doe interieur inspiratie op voor jouw eigen woning. We nemen je mee naar de leukste inrichtingen die jij kunt vertalen naar je eigen droominterieur.