1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Diverse Tafels bij Woonoutlet

Met de tafels van Woonoutlet zijn geschikt voor zowel een modern, landelijk, industrieel of klassiek interieur. Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde collectie in huis. Een tafel moet uiteraard functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Hij moet tegen een stootje kunnen, mooi zijn en lang meegaan. Niet alleen het blad is belangrijk, maar ook de tafelvoet en/of -poten zijn van groot belang. Bekijk onze tafels in verschillende soorten, stijlen, afmetingen en kleuren en maak vervolgens je keus. Je vindt bij Woonoutlet ongetwijfeld een tafel die bij je smaak en budget past.

 

Tafels van topmerken bij Woonoutlet

Bij Woonoutlet kun je verschillende soorten tafels vinden van topmerken. Zoek je bijvoorbeeld een scherp afgeprijsde salontafel voor in de woonkamer? Een bartafel voor in de keuken? Of eetkamertafels van een specifiek merk? Bij ons vind je de perfecte tafel voor zowel binnen als buiten, voor thuis of op kantoor. Altijd voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je op de omschrijving klikt, vind je meer informatie over de staat van het product en (indien van toepassing) foto’s van de beschadiging.

 

Variëteit aan materiaal

De tafels van Woonoutlet hebben neutrale kleuren en zijn van deugdelijk materiaal. De diverse modellen en kleuren zijn simpel te combineren met het al aanwezige meubilair. Kies uit materialen zoals: teakhout, eikenhout, mangohout, grenen, metaal, sloophout, vuren, marmer, rustiek eiken, essenhout en ijzer.

 

Aanbod bij Woonoutlet 

Via Woonoutlet vind je tafels van topmerken maar dan voor een scherpe prijs. Meestal is de tafel retour gestuurd of heeft het in ons magazijn een beschadiging opgelopen. Wij hebben de producten uiteraard uitvoerig voor jou gecontroleerd en geven het graag een tweede leven. Vaak zijn er foto's toegevoegd, waarop de beschadiging te zien is. Zo weet jij waar je aan toe bent.