Een stoer kantoordpand ingericht door Woononline.

Binnenkijken: Een industriële kantoorinrichting door Woononline

Wist je dat Woononline je ook kan voorzien van een interieur op maat in de vorm van projectinrichting? We hebben al jaren ervaring met het inrichten van diverse horecagelegenheden, hotels, kantoren en andere bedrijfsruimtes. Samen met een Woononline stylist is Van der Flier BV uit Broek op Langedijk de inrichting van hun kantoorpand gaan aanpakken. Het verbouwde pand vroeg om een vernieuwde, inspirerende kantoorinrichting. De twee vergaderruimtes, een entree en kantoorinrichting zijn aangepakt en omgetoverd tot een relaxte werklocatie. Neem een kijkje!

    

Salontafel Oakura zwart 120x60 cm

Industrieel kantoor met een warme binnenkomst

Een industrieel kantoor hoeft niet steriel te zijn, dit kun je zeker combineren met warme meubels en accessoires. De wens was om bij binnenkomst een informele en relaxte indruk van het kantoor krijgen. De eigenaar vond het belangrijk dat het personeel een fijne plek heeft om echt even lekker te kunnen zitten en ontspannen. Samen met onze styliste is het idee gekomen om een royale ‘plofbank’ neer te zetten en deze aan te kleden met accessoires in warme tinten, die toch binnen een industrieel kantoor passen. Je krijgt meteen een huiselijk gevoel. Ook de hanglampen helpen bij het creëren van de juiste sfeer: de amberkleurige glazen geven een prachtig warm licht. De kleuren van de entree zijn ook teruggekomen in de grote vergaderruimte. Op tafel staan de vrolijke kopjes en de theepot van HKliving. De Daan stoelen zijn zeker geschikt voor een lange zit en dus perfect voor in een vergaderruimte. Bij de projectinrichting voorzien we je van alle gemakken en nemen je zoveel mogelijk uit handen. We staan garant voor je bestelling, leveren met onze eigen bezorgservice en monteren alles. We maken er een feestje van. 

Stoel Daan cognac touareg

Kantoorinrichting inspiratie bij Woononline

De tweede vergaderruimte mocht een wat stoerdere industriële kantoorinrichting hebben. We besloten om de kantoormeubelen zwart en rustig te houden en dit af te stylen met groene accessoires. Deze twee kleuren hebben een versterkend effect op elkaar. Bij een vergaderruimte inrichten houden we rekening met het creëren van een inspirerende omgeving. Toch hebben we de twee vergaderruimtes een totaal andere look en feel gegeven. De ene ruimte is zakelijk met een strakke inrichting, waar de andere een informele en knusse sfeer heeft. Wil je ook wat kantoorinrichting inspiratie en samen met Woononline een projectinrichting aangaan? Neem dan contact op met onze klantenservice!  

Eetkamerstoel MRS grijs velvet